Rıdvan Mertöz Ortaokulu

Vizyon: Eğitim ve öğretim kalitesi ile Türkiye’de tanınmış ve ilk sıralarda tercih edilen; takım çalışmasını teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip; evrensel değerlere saygılı, toplam kalite yönetimi ilkelerini benimsemiş, sürekli gelişen bir lise olmaktır.

Misyon: Türkiye Cumhuriyeti (temel ilkeleri veya temel değerlerine bağlı)ve Atatürk ilkeleri doğrultusunda çağdaş, laik, demokratik, katılımcı, yaratıcı, bilimsel bir eğitim anlayışı ve nitelikli eğitim-öğretim ile hem üst öğretim kurumuna, hem de toplum hayatına uygarlığın getirdiği nitelikte değişime ve gelişime açık, aydın yurttaşlar yetiştirmektir.

Başarılar: Daha sonra eklenecek...

Saatler: 08:30-15:00
Isınma: Kalorifer (Doğalgaz)
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda Tenis, Badminton, Basketbol, Atletizim ve Futbol branşlarında sportif çalışmalar yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: Okulumuzda TÜBİTAK Bilim fuarları etkinlikleri ve etwinning çalışmaları devam etmektedir
Proje Çalışmaları:

Telefon - 04223212095

Belgegeçer - (422) 321 2095

WEB - https://ridvanmertozortaokulu.meb.k12.tr

Adres - ÇÖŞNÜK MAH. GÜZELPINAR SK. RIDVAN MERTÖZ 24 DERSLİKLİ OKUL BLOK NO: 2 BATTALGAZİ / MALATYA

Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Okulumuz ilçe merkezinde olup,il merkezine olan uzaklığı yaklaşık 1,5 km´dir.

Ulaşım Ulaşım belediye ve yerel taşıma şirketleri tarafından sürekli olarak sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezinde olup,il merkezine olan uzaklığı yaklaşık 1,5 km´dir.